Η πορεία της

tempa sa
 
 

Η ΤΕΜΠΑ, 44 χρόνια από την ίδρυσή της, είναι σήμερα μία από τις πλέον σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες εταιρείες σrην Ελλάδα σrον χώρο των ενεργειακών και οικολογικών συστημάτων θέρμανσης, ψύξης – ζεστών νερών χρήσης.

generic-1
generic-2

Τί διαθέτουμε

μέσω του δικτύου μας
 
 
 

Η ΤΕΜΠΑ διαθέτει μέσω του δικτύου της προϊόντα και συστήματα  εξοικονόμησης ενέργειας για κάθε κτίριο-από το μικρότερο σπίτι μέχρι το μεγαλύτερο project συγκροτημάτων & κατοικιών-από το μικρότερο γραφείο μέχρι το μεγαλύτερο συγκρότημα γραφείων- από το μικρότερο ξενοδοχείο μέχρι την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα-από το μικρότερο εμπορικό μέχρι την μεγαλύτερη εμπορική τροφοδοτική αλυσίδα και πολλά άλλα… Ενεργειακά προϊόντα θέρμανσης-ψύξης & ζεσrών νερών χρήσης, για όλους τους τύπους των θερμάνσεων-ενδοδαπέδια-μονοσωλήνια-κλασσική, όλων των τύπων του κλιματισμού η ψύξης-κεντρικού-ημικεντρικού & ατομικικού, όλων των τύπων του αερισμού -κεντρικού η μη. Επίσης  διαθέτει συστήματα σωλήνων, διακοπτικό υλικό & παρελκόμενα,αυτονομία-ανεξαρτησία χώρων καθώς και πληθώρα παρελκόμενων για τις εγκαταστάσεις της θέρμανσης και του κλιματισμού.

Η ΤΕΜΠΑ με οδηγό την μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή της λειτουργεί ως μία εταιρεία που διαθέτει όλα τα προϊόντα, συστήματα και βοηθητικά υλικά για την ολοκλήρωση εγκαταστάσεων θέρμανσης, ψύξης & ζεσrών νερών χρήσης ,δίνει οδηγίες χρήσης και βοηθήματα για την σωστή και λειτουργική εγκατάσταση των προϊόντων της και όπου κριθεί αναγκαίο παρίσταται τεχνικός της εταιρείας μας κατά την διάρκεια εκκίνησης των συστημάτων μας.
lyseis_tempa
 
 
 
 

Η ΤΕΜΠΑ, πάνω από 35 χρόνια, προσφέρει τεχνολογία και λύσεις στην ενδοδαπέδια θέρμανση, δροσισμό, ψύξη τοίχου ή οροφής και ζεστών νερών χρήσης.

Η ΤΕΜΠΑ, τα τελευταία 10 χρόνια, προσφέρει το μεγαλύτερο ενεργειακό και οικολογικό αποτύπωμα σε θέρμανση και κλιματισμό με τα ενδοδαπέδια κανάλια clima canal της Jaga σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κεντρικού κλιματισμού.

 
 
 
 

Η ΤΕΜΠΑ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Βελγικής εταιρείας JAGA από 01/01/2001 της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρείας καινοτόμων ενεργειακών & οικολογικών προϊόντων για θέρμανση-ψύξη-εξαερισμό. Η JAGA είναι μοναδική για ολοκληρωμένα συστήματα για κάθε κτίριο όπου το κλίμα είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες!!!.Οι λύσεις έργων JAGA μπορούν να βρεθούν στα ψηλότερα & μεγαλύτερα κτίρια στον κόσμο αλλά κα σε ένα μικρό σχολείο η ένα συγκρότημα κατοικιών. Η JAGA είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο ενεργειακό & οικολογικό αποτύπωμα  στα συστήματα θέρμανσης-ψύξης & εξαερισμού!!! Τα προϊόντα της δημιουργούν ένα άνετο εσωτερικό κλίμα όλο το χρόνο με ελάχιστο αντίκτυπο στο εξωτερικό κλίμα. Το προϊόντα της είναι προσαρμοσμένα για όλα τα συστήματα αέρα-νερού.

jaga-generic-1
samsung-generic-1
 
 
 
 

Η ΤΕΜΠΑ είναι  επίσης επίσημος διαθέτης της SAMSUNG Electronics Air Conditioning Europe(SEACE)  από 01/01/2020 και προμηθεύει την Ελληνική αγορά με προϊόντα και συστήματα θέρμανσης – κλιματισμού-εξαερισμού. Στον τομέα αυτό η SAMSUNG που χαρακτηρίζεται από τον ευρηματικό σχεδιασμό, την υψηλή απόδοση και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, διαθέτει μια σειρά προϊόντων σε πλήθος μοντέλων και αποδόσεων, ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες κλιματισμού, θέρμανσης & αερισμού. Τα προϊόντα της είναι προσαρμοσμένα για όλα τα συστήματα αέρα-αέρα και μόνο οι αντλίες θερμότητας είναι προσαρμοσμένες για συστήματα αέρα- νερού.

Σας παρέχουμε

 

προϊόντα, συστήματα & βοηθητικά υλικά

 
 

διαθέτουμε όλα τα προϊόντα, συστήματα και βοηθητικά υλικά για την ολοκλήρωση εγκαταστάσεων θέρμανσης, ψύξης & ζεσrών νερών χρήσης

οδηγίες χρήσης

 

δίνουμε οδηγίες χρήσης και βοηθήματα για την σωστή και λειτουργική εγκατάσταση των προϊόντων μας

φυσική παρουσία

 

όπου κριθεί αναγκαίο παρίσταται τεχνικός της εταιρείας μας κατά την διάρκεια εκκίνησης των συστημάτων μας