Παρουσιάζουμε το Samsung ClimateHub

Η απόλυτη λύση θέρμανσης για το σπίτι είναι πλέον εδώ, χάρη στο ClimateHub, η νέα ολοκληρωμένη λύση της Samsung για θέρμανση χώρου και παροχή ζεστού νερού χρήσης. Με απλή εγκατάσταση, ομαλή και ήσυχη λειτουργία και έξυπνη συνδεσιμότητα, η διατήρηση της άνεσης στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Ήσυχη λειτουργία

 

Η λειτουργία Quiet Mode 4 βημάτων του συστήματος επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν τα επίπεδα θορύβου της εξωτερικής μονάδας έως και τα 35dB(A), περιορίζοντας τα επίπεδα της περιβάλλουσας όχλησης γύρω από το σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.*

*Ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας.

climatehub-1
climatehub-2

Εύκολη εγκατάσταση

 

Με θύρα εξυπηρέτησης σε βολική τοποθεσία και διαισθητικές επιλογές εξυπηρέτησης μέσω της χρήσης κάρτας microSD ή της εφαρμογής για κινητά Samsung S-Checker*, η επίλυση προβλημάτων και οι ρυθμίσεις εκκίνησης μπορούν να γίνουν εύκολα από το μπροστινό μέρος της μονάδας.

*Ανατρέξτε στον τοπικό αρμόδιο επικοινωνίας της Samsung, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή για κινητά S-Checker.

Έξυπνη συνδεσιμότητα

 

Μπορείτε να διαχειριστείτε το σύστημα ClimateHub και από απόσταση με χρήση της εφαρμογής SmartThings της Samsung* και το προαιρετικό κιτ Wi-Fi. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε το, ελέγξτε τις λειτουργίες και προγραμματίστε τη λειτουργία του, από όπου κι αν βρίσκεστε κάθε στιγμή.

*Διαθέσιμο σε συσκευές iPhone και Android. Απαιτείται σύνδεση δικτύου. Χρειάζεται λογαριασμός στην εφαρμογή Samsung.

climatehub-3