Κλιματισμός για κατοικίες

Έλεγχος-Υψηλή απόδοση:

Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ποίκιλες & διαφορετικές ανάγκες κλιματισμού στα δωμάτια, εστιατόρια, χώρους αναψυχής & γραφεία τους. Οι λύσεις της Samsung προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες και ελεγκτές για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο βάση των αναγκών του.Η Samsung έχει την λύση.Εξωτερική Μονάδα DVMs υψηλής ενεργειακής απόδοσης 3ης γενιάς.

Αυτονομία ,έλεγχος , διαχείριση των επιμέρους ζωνών του ξενοδοχείου σας με μεμονωμένους & κεντρικούς ελεγκτές –controllers.

Τα συστήματα κλιματισμού Samsung σας επιτρέπουν να ελέγχετε την θερμοκρασία αυτόνομα & ανεξάρτητα στον κάθε χώρο βάση των αναγκών του και τις ώρες λειτουργιάς του επιτυγχάνοντας ιδανικές σύνθηκες κλιματισμού & μέγιστη οικονομία ενέργειας.

Σταθερή θερμοκρασία & άνεση.

Η τεχνολογία της Samsung είναι σε θέση να επιτυγχάνει χαμηλή ροή του αέρα ώστε να μην υπάρχουν ενοχλητικά ρεύματα αέρα & θόρυβος εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την σταθερή θερμοκρασία ακόμη και όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση ανθρώπων μέσα –έξω.

Slim Design:μόλις 199 χιλιοστά βάθος!Ο λεπτός και εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός της μονάδας οροφής Slim duct,κάνει την εγκατάσταση της δυνατή σε μια σειρά χώρους & θέσεις του ξενοδοχείου σας εύκολα & γρήγορα.

VRF (DVMS)-εξωτερική μονάδα αντλία θερμότητας

Slim Duct:Μονάδα οροφής.

Μονάδα οροφής.

Μονάδα Δαπέδου.

Κλιματιστικό.
Κασέτα 4 κατευθύνσεων.