Dynamic Boost Hybrid - DBH

Η τεχνολογία των θερμαντικών σωμάτων άλλαξε για πάντα

 
 
 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΔΡΟΣΙΜΟΣ

  • Αποτελεσματική και εύκολη θέρμανση με τη χαμηλότερη θερμοκρασία νερού
  • Ενεργειακά αποδοτική ήπια ψύξη χωρίς συμπύκνωση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε αντλία θερμότητας που μπορεί να παρέχει νερό ψύξης
  • Βελτιώνει την εποχιακή απόδοση κάθε αντλίας θερμότητας
  • Βεβαιώνεται ότι οι λέβητες συμπύκνωσης λειτουργούν στη χαμηλότερη θερμοκρασία τους και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.
jaga-dbh-intro

Υψηλή απόδοση με όλες τις θερμοκρασίες νερού, ζεστές και κρύες

Οι νέες, φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις απαιτούν πολύ καλύτερες θερμικές μονάδες. Αυτό εξασφαλίζει μια άνετη θερμοκρασία σε χαμηλή θερμοκρασία νερού και μια δροσιά με ήπια ψύξη χωρίς συμπύκνωση. Οι μονάδες θέρμανσης Jaga Hybrid είναι εξοπλισμένες με το ολοκαίνουργιο σύστημα DBH, το DB σημαίνει Dynamic Boost, για να αυξήσει σημαντικά την ισχύ του θερμαντήρα. Το H of Hybrid σημαίνει διπλό αποτέλεσμα: θέρμανση και ψύξη.

  • Τέλεια ελεγχόμενη θέρμανση στη χαμηλότερη θερμοκρασία νερού χάρη στην ταχύτητα αντίδρασης του υβριδικού συστήματος.
  • Από προεπιλογή, κατάλληλο για ενεργειακά αποδοτική ήπια ψύξη χωρίς συμπύκνωση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε αντλία θερμότητας.
dbh-2
 
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΛΙΓΟΤΕΡH ΘΕΡΜΑΝSH

Το πιο ανταποκρινόμενο σύστημα εξόδου

Κρίσιμο για τη θέρμανση και την ψύξη

Ο φούρνος ή το πλυντήριο πιάτων είναι ενεργοποιημένος; Αν ο ήλιος λάμπει μέσα; Το σπίτι σας είναι ένα δυναμικό δεδομένο με συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και απαιτήσεις άνεσης. Ένα θερμαντικό σώμα που αντιδρά γρήγορα όπως το Strada Hybrid το προβλέπει και ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία σε όλες τις συνθήκες.

Η ικανότητα αντίδρασης είναι επίσης σημαντική για την ψύξη χωρίς συμπύκνωση. Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα υγρασίας, πρέπει να παρέχεται κεντρική παρακολούθηση συμπύκνωσης. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά μόνο με ένα σύστημα παράδοσης πολύ γρήγορης δράσης, το οποίο προσαρμόζει αμέσως το σύστημα ψύξης σε περίπτωση ξαφνικής αύξησης της υγρασίας.

Περισσότερο από ποτέ, η απόκριση καθορίζει την κατανάλωση ενέργειας και την άνεσή σας.

 
 
 
 

Ιδανικό για ανακαινίσεις και μετάβαση σε χαμηλότερη θερμοκρασία νερού

Δεν απαιτείται μεγαλύτερο θερμαντικό σώμα

Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία του νερού, τόσο λιγότερη θερμότητα μπορεί να εκπέμπει το θερμαντικό σώμα. Απαιτούνται λοιπόν πολύ μεγάλες μονάδες θέρμανσης. Αλλά όχι με το Strada Hybrid. Το σύστημα DBH παρέχει επαρκή πρόσθετη ισχύ και μπορείτε τώρα να μεταβείτε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία νερού με ίδιες διαστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Strada Hybrid είναι η καλύτερη μονάδα θέρμανσης με αντλία θερμότητας.
dbh-3

Θόρυβος και ισχύς σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα

Η θερμική απόδοση του Strada Hybrid μετρήθηκε σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με τις μονάδες θέρμανσης με ενσωματωμένους ανεμιστήρες. Η Jaga είναι ένας από τους πρώτους που συμμορφώθηκε με το νέο πρότυπο αναφοράς EN16430.

dbh-4
 
 
 
 

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Το DBH αλλάζει πλήρως αυτόματα μεταξύ θέρμανσης και ψύξης

Λειτουργία αυτόματης αλλαγής

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ θέρμανσης και ψύξης. Λόγω των ακριβών αισθητήρων χώρου – και θερμοκρασίας νερού, το υβρίδιο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο. Για να επιτύχετε την απαιτούμενη θερμοκρασία, μπορείτε να ρυθμίσετε 3 διαφορετικές ταχύτητες ανεμιστήρα, ανάλογα με το δωμάτιο όπου βρίσκεται η μονάδα θέρμανσης: λειτουργία κρεβατοκάμαρας μέγ. 26 dB (A), μέγιστη λειτουργία άνεσης 30 dB (A) ή μέγιστη λειτουργία για γρήγορη θέρμανση και ψύξη.

Με χαρακτηριστικό αεράκι

Το σύστημα DBH του υβριδικού θερμαντικού σώματος μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί εάν δεν υπάρχει νερό ψύξης, άρα χωρίς αντλία θερμότητας. Η γειτνίαση του θερμαντικού σώματος μπορεί ήδη να είναι λιγότερο ζεστή μόνο με την κίνηση του αέρα των ανεμιστήρων.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Δεν είστε ακόμα έτοιμοι για αντλία θερμότητας; Τα θερμαντικά σώματα Strada Hybrid κάνουν επίσης τους λέβητες φυσικού αερίου και πετρελαίου να λειτουργούν στη χαμηλότερη θερμοκρασία θερμοκρασίας νερού, και ως εκ τούτου όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Από την 1η ημέρα θα αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα στον λογαριασμό ενέργειας και η εγκατάστασή σας θα είναι εντελώς έτοιμη για ένα μέλλον χωρίς λέβητα και εκπομπές CO 2 . Μπορείτε να μεταβείτε σε εγκατάσταση χωρίς εκπομπές με αντλία θερμότητας ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στα θερμαντικά σώματα, τη διανομή θερμότητας ή τους σωλήνες. Αρκετά καθησυχαστικό.

Συμβουλή: Ακόμα και οι υπάρχουσες μονάδες θέρμανσης Jaga Low-H2O μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν στη νέα υβριδική τεχνολογία. Οι μονάδες DBH ταιριάζουν σε όλες τις θερμαντικά σώματα Strada, Tempo και Linea Plus.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ E-LEVEL

Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΕΤΩΝ

Κατάλληλα καλοριφέρ