ΤΟ JAGA LOW-H2O ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Μετά το βελγικό WTCB (βελγικό ερευνητικό ινστιτούτο κτιρίων) και το βρετανικό BRE, το ολλανδικό ινστιτούτο KIWA απένειμε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για τον εναλλάκτη θερμότητας Low-H2O της Jaga .

Ο εναλλάκτης θερμότητας Low-H2O της Jaga έχει δοκιμαστεί διεξοδικά με την πάροδο των ετών από μια ποικιλία ανεξάρτητων φορέων σε διάφορες χώρες. Ο εναλλάκτης θερμότητας Low-H2O επιτυγχάνει τη χαμηλότερη παραγωγή εκπομπών άνθρακα, χρησιμοποιώντας τη μικρότερη ποσότητα ενέργειας, ξανά και ξανά. Επομένως, δεν θα αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότερα από 10 εκατομμύρια από αυτά τα καλοριφέρ με τον καινοτόμο σχεδιασμό τους έχουν ήδη εγκατασταθεί παγκοσμίως. Οι εναλλάκτες θερμότητας Jaga Low-H2O νιώθουν υπερηφάνεια για αυτό το κύρος κι έτσι συνοδεύονται από 30 χρόνια εγγύησης γιατί παρέχουν εμπιστοσύνη ως η πιο αξιόπιστη λύση καθώς και η πιο ενεργειακά αποδοτική και άνετη θέρμανση λύση.

“Πιστοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας για εναλλάκτη θερμότητας Low-H 2 O σε περίβλημα Tempo”

Apeldoorn, 2014

 

Réglementation Thermique BBC Bâtiments Basse Consommation

France, 2013

 

“Οφέλη ενεργειακής απόδοσης των εκπομπών θερμότητας χαμηλής περιεκτικότητας σε νερό”

Watford, 2003

 
 

“Λειτουργία θέρμανσης Low-H 2 O σε χαμηλή θερμοκρασία νερού”

Eindhoven, 2001

 

“Απόδοση εκπομπών θερμαντικών σωμάτων και θερμαντικών σωμάτων”

Brussel, 1981

 

9 TO 16% ENERGY SAVING

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 9 ΕΩΣ 16%.

Η εξοικονόμηση που αποδείχθηκε από την Kiwa θα μειώσει τη συνολική χαρακτηριστική κατανάλωση ενέργειας ενός μέσου σπιτιού κατά 36 Megajoule ανά m2. Μια μέση κατοικία 140 m2 θα εξοικονομήσει 141 m3 φυσικό αέριο ετησίως, απλώς επιλέγοντας καλοριφέρ Low-H2O!

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2

Όσο χαμηλότερη είναι η κατανάλωση ενέργειας, τόσο μικρότερη είναι η εκπομπή CO 2 . Εξοικονόμηση 141 m3 αερίου ανά σπίτι σημαίνει μείωση των εκπομπών CO 2 κατά 293 kg/έτος . Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν θυμάστε ότι ένα μέσο αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει 2000 km με τις ίδιες εκπομπές CO 2 !!

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Το γεγονός ότι ένα καλοριφέρ Jaga Low-H 2 O είναι ελαφρύτερο και μικρότερο από τα παραδοσιακά καλοριφέρ με την ίδια ισχύ, σημαίνει ότι δεν καταναλώνεται τόσο πολύ πρώτη ύλη για παραγωγή. Τα καλοριφέρ LOW H2O έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής – έχουν εγγύηση 30 ετών – και στο τέλος της ζωής τους, μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως. Η φύση κερδίζει τα χέρια κάτω από κάθε πλευρά που την κοιτάς!

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Δεδομένου ότι τα θερμαντικά σώματα Jaga Low-H 2 O είναι επίσης αποδοτικά σε υψηλή θερμοκρασία νερού, μια συμπαγής, οικονομική εγκατάσταση μπορεί επίσης να επιτύχει αποδεκτή κατανάλωση ενέργειας. Με τα θερμαντικά σώματα Jaga Low-H 2 O, αυτές οι εγκαταστάσεις κερδίζουν σχεδόν πάντα τον ίδιο αριθμό βαθμών EPC σύμφωνα με την ολλανδική νομοθεσία, όπως οι εγκαταστάσεις χαμηλής θερμοκρασίας με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή καλοριφέρ πάνελ. Μια μικρότερη επένδυση θα σας φέρει το ίδιο πλεονέκτημα!

ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ E-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ EPB

Η οδηγία της ΕΕ για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων EPBD θα πρέπει να συμβάλει σημαντικά στη μείωση των ενεργειακών αναγκών των χωρών μελών και της έκτασης των εκπομπών άνθρακα τους. Αυτές οι οδηγίες, πάντα αυστηρότερες κατά τη διάρκεια των ετών, εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες: EPB στο Βέλγιο και Ολλανδία, CEP στη Γαλλία, DGNB στη Γερμανία. Σε πολλές χώρες, όπως στην Ολλανδία (μέσω της δήλωσης ποιότητας Kiwa) ή στο Βέλγιο και τη Γαλλία, καλύτερα ενεργειακά πιστοποιητικά μπορούν να πραγματοποιηθούν με καλοριφέρ Low-H 2 O.

ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Μια μικρή μάζα θερμαίνεται πιο γρήγορα από μια μεγάλη μάζα. Αυτός είναι ένας νόμος της φύσης. Τα θερμαντικά σώματα Low-H2O συγκρατούν έως και 90% λιγότερο νερό. Αντίθετα με τα παραδοσιακά καλοριφέρ με πλάκες βαρύ χάλυβα και των συστημάτων νερού υψηλού όγκου, την θερμότητα που παράγεται από ένα Low-H2O καλοριφέρ μπορεί να βιώσει αμέσως. Όχι μόνο η θερμότητα παράγεται πιο γρήγορα, αλλά η θερμότητα μπορεί επίσης να σταματήσει πολλές φορές πιο γρήγορα. Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει λόγω της ηλιοφάνειας που εκπέμπεται σε ένα δωμάτιο ή από άλλη πηγή θερμότητας, το Low-H2O προσαρμόζει το επίπεδο θέρμανσης πολύ γρήγορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια σταθερή θερμοκρασία εσωτερικού χώρου στο επιθυμητό επίπεδο.

ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ο εναλλάκτης θερμότητας Jaga Low-H2O δεν είναι κατασκευασμένος από ατσάλι, αλλά από εξαιρετικά γρήγορα αγώγιμο χαλκό και αλουμίνιο, το οποίο μεταφέρει αμέσως τη θερμότητά του στο δωμάτιο. Το πλεονέκτημα αυτής της εξαιρετικής αγωγιμότητας αυξάνεται όσο πέφτει η θερμοκρασία του νερού! Η σειριακή άρδευση με μήτρα με έως και 16 χάλκινους σωλήνες και το βελτιστοποιημένο κυματοειδές σχήμα των πτερυγίων αλουμινίου μεγιστοποιεί τη μεταφορά θερμότητας από το νερό της κεντρικής θέρμανσης στον αέρα. Μόλις ανοίξει η θερμοστατική βαλβίδα, η θερμότητα κατανέμεται γρήγορα, ομοιόμορφα και με ακρίβεια σε όλο το δωμάτιο.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΕΤΩΝ

Τα καλοριφέρ Jaga Low-H2O καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Αλλά δεν είναι μόνο κατά τη διάρκεια της ζωής τους που είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον. Δεδομένου ότι ένα καλοριφέρ Jaga Low-H2O είναι πολύ ελαφρύτερο και μικρότερο από μια ισοδύναμη χωρητικότητα ενός καλοριφέρ με πάνελ χάλυβα, η απαίτηση πρώτης ύλης στην κατασκευή μειώνεται επίσης σημαντικά. Επιπλέον, τα θερμαντικά σώματα Low-H2O διαρκούν περισσότερο, έχουν εγγύηση 30 ετών και είναι επίσης πλήρως ανακυκλώσιμα στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα θέρμανσης, το καλοριφέρ Low-H2O έχει αξιοσημείωτα καλύτερη βαθμολογία στα μέτρα LCA , τα οποία συγκρίνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις μιας ποικιλίας προϊόντων.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LOW-H2O ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

«Υπάρχει σαφής συσχέτιση μεταξύ του βάρους ενός καλοριφέρ, του χρόνου αντίδρασής του και της ενεργειακής του απόδοσης».

 
 

Το καλοριφέρ χαμηλής μάζας με εξαιρετικά γρήγορους εναλλάκτες θερμότητας

Μια μικρή μάζα θερμαίνεται γρηγορότερα από μια μεγάλη μάζα. Αυτός είναι ένας νόμος της φύσης. Τα θερμαντικά σώματα Low-H2O είναι πολύ ελαφρύτερα και περιέχουν πολύ λιγότερο νερό από άλλα θερμαντικά σώματα ή συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Έτσι δεν χρειάζονται προηγούμενη αυτοθέρμανση και επίσης μεταφέρουν αμέσως τη θερμότητα στο δωμάτιο. Ο υπερσύγχρονος εναλλάκτης αλουμινίου και χαλκού Low-H 2 O ανταποκρίνεται αρκετές φορές γρηγορότερα από την ενδοδαπέδια θέρμανση ή άλλα θερμαντικά σώματα. Η θέρμανση σταματά επίσης μετά την επίτευξη της βέλτιστης θερμοκρασίας δωματίου. Για το λόγο αυτό, το καλοριφέρ Jaga Low-H2O παρέχει μεγαλύτερη άνεση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

low-h2o-1
low-h2o-2
 
 
 

Το Low-H2O τώρα ακόμα πιο συμπαγές με την επιλογή dbe!

Οι αντλίες θερμότητας, τα συστήματα ηλιακής ενέργειας και οι λέβητες συμπύκνωσης είναι πιο αποδοτικοί σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες νερού, μερικές φορές ακόμη και στους 35 ° C, πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως απαιτούνται πολύ μεγαλύτερα, πιο ισχυρά καλοριφέρ. Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα για τα θερμαντικά σώματα Low-H2O, γιατί όταν συνδυάζεται με την πρωτοποριακή τεχνολογία DBE της Jaga, το ίδιο καλοριφέρ εκπέμπει 2 έως 3 φορές την ισχύ θέρμανσης, χωρίς αύξηση μεγέθους. Η νέα κορυφαία έκδοση της σειράς DBE Pro είναι επίσης σε θέση να προσφέρει δωρεάν, παθητική ψύξη σε συνδυασμό με αναστρέψιμες αντλίες θερμότητας. Η τεχνολογία DBE σάς δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλη την γκάμα νέων, φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων. Προετοιμαστείτε για το μέλλον!

JAGA LOW-H2O ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ

Σε αυτή την άποψη του δάσους Αμαζόνων που κατασκευάστηκε από το Διαστημικό σκάφος Messenger, το μήκος κύματος του υπέρυθρου φωτός αντικαθιστά το μπλε φως. Η εικόνα που προκύπτει είναι πιο καθαρή από τη φυσική χρωματική έκδοση και δίνει μια σαφέστερη εικόνα, αλλά κάνει τα φυτά να φαίνονται κόκκινα. Μια ανεπιθύμητη παρενέργεια που κάνει την εικόνα ακόμα πιο ουσιαστική γιατί το κόκκινο είναι το χρώμα του κινδύνου! Το δάσος του Αμαζονίου καλύπτει το 50% της συνολικής τροπικής δασικής επιφάνειας στη γη και είναι ο πιο σημαντικός άνθρακας (CO 2) απορροφητής. Απορροφά σχεδόν το 20% των 38 δισεκατομμυρίων τόνων διοξειδίου του άνθρακα που δημιουργούνται από την ανθρωπότητα κάθε χρόνο. Παρά την τεράστια σημασία για το κλίμα της γης, σχεδόν 10 000 km2 καταστρέφονται κάθε χρόνο από την αποψίλωση των δασών. Εάν η ανθρωπότητα θέλει να επιτύχει μια σημαντική βελτίωση της παγκόσμιας ποδηλασίας άνθρακα και συνεπώς την ταχύτητα και τη σοβαρότητα της μελλοντικής κλιματικής αλλαγής, απαιτείται σημαντική μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO 2 και αυστηρή προστασία των δασών του κόσμου! Τα θερμαντικά σώματα Jaga LOW -H 2 O μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας ενός μέσου σπιτιού 140 m2 κατά 141 m3 αερίου/έτος, που αντιστοιχεί σε CO 2 – εκπομπές τουλάχιστον 293 kg/έτος! Αυτό είναι ένα σημαντικό ποσό αν σκεφτείτε ότι ένα μέσο αυτοκίνητο μπορεί να οδηγήσει 2.000 χιλιόμετρα με αυτά τα CO 2-εκπομπές.!

Σύγκριση ενεργειακής απόδοσης και υλικών

Παράδειγμα για παραγωγή θερμότητας 1000 Watt στους 45/35/20 ° C