Κιτ Wi-Fi 2.0

Τηλεχειρισμός & παρακολούθηση από κινητές συσκευές

Μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε εύκολα, από όπου κι αν βρίσκεστε, έως και 16 εσωτερικές μονάδες οικιακού/κεντρικού κλιματισμού & αντλιών θερμότητας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings.

Εύκολος απομακρυσμένος έλεγχος με smartphone

 

Έξυπνη συνδεσιμότητα


Η Έξυπνη συνδεσιμότητα σας επιτρέπει να το ενεργοποιείτε και να το απενεργοποιείτε οποτεδήποτε και από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings.* Επίσης, με τον έλεγχο αφής, μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία και τις ρυθμίσεις, να το προγραμματίσετε να ξεκινήσει/σταματήσει, να παρακολουθήσετε την κατανάλωση ενέργειας, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις θερινής ώρας και να προσδιορίσετε τα σφάλματα.

smarthone-remote-control
bixby
¹ Εφαρμογή αναγνώρισης φωνής: Το Bixby voice είναι ένας έξυπνος βοηθός φωνής που σας βοηθά να χρησιμοποιείτε τη συσκευή πιο εύκολα.

Bixby voice

 
 
 
 
 
 

Ευκολία χρήσης

Η δυνατότητα φωνητικής εντολής είναι διαθέσιμη μέσω κινητού με Bixby. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις θερμοκρασίες από απόσταση από όπου κι αν βρίσκεστε κάθε στιγμή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings.

Εξατομικευμένες ρυθμίσεις

Λειτουργεί στην προτιμώμενη λειτουργία σύμφωνα με τις ρυθμίσεις χρήστη. Η λειτουργία geofencing επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας δωματίου αυτόματα στο επιθυμητό επίπεδο όταν ο/η χρήστης πλησιάζει σε προκαθορισμένη απόσταση από το κτήριο. Το κιτ Wi-Fi (προαιρετικό) απαιτείται για την ενεργοποίηση εμπειρίας πολλών συσκευών διαλειτουργικότητας με έξυπνες συσκευές.

Παρακολούθηση χρήσης ενέργειας

Η χρήση ενέργειας μπορεί να παρακολουθείται καθημερινά, εβδομαδιαία και  μηνιαία με μια ματιά.

 
 

Παρακολούθηση ενέργειας
Μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση
ενέργειας καθημερινά, εβδομαδιαία,
και μηνιαία με μία ματιά

 
 
 

Υπηρεσία ενέργειας
Σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα
την ενεργειακή χρήση πολλών συσκευών
στο σπίτι σας

 
 
 

Αυτοματισμός
Λειτουργεί στην προτιμώμενη λειτουργία
σύμφωνα με τις ρυθμίσεις χρήστη

 
 
 

Λειτουργία Welcome
Προψύχει και προθερμαίνει
πριν από την άφιξη σας στο σπίτι

 

¹ Προς το παρόν ο φωνητικός έλεγχος υποστηρίζεται στα Αγγλικά (ΗΠΑ, ΗΒ, Ινδία), Κινέζικα, Κορεατικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.
² Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός στην εφαρμογή Samsung SmartThings. Το κιτ Wi-Fi παραγγέλνεται ξεχωριστά. Απαιτείται iOS 10.0 ή μεταγενέστερο και Android 5.0 ή μεταγενέστερο.
³ Η τρέχουσα και ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία χρήση ενέργειας της εξωτερικής μονάδας είναι δεδομένα αναφοράς που υπολογίζονται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και αναφοράς