Ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης και ψύξης με χαμηλότερο κόστος

Το EHS TDM μπορεί να παράγει νερό και αέρα που θερμαίνονται ή ψύχονται από μία εξωτερική μονάδα. Το σύστημα αέρα-αέρα επιτυγχάνει γρήγορα σταθερή θερμοκρασία, ενώ το σύστημα αέρα-νερού παρέχει ζεστό νερό σε σώματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση και παροχές νερού για οικιακή χρήση. Αυτή η οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία περιέχεται σε ένα εξωτερικό στοιχείο, γι’ αυτό είναι ιδανική για περιβάλλοντα όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ιδανικό σύστημα “όλα-σε-ένα”

 
Η πρωτοποριακή λειτουργία EHS TDM επιτρέπει σε μία ενιαία εξωτερική μονάδα να χειρίζεται δύο λειτουργίες. Ο έξυπνος έλεγχος εναλλάσσεται μεταξύ του αέρα-νερού και του αέρα-αέρα όπως και όποτε χρειάζεται. Καθώς εγκαθίσταται μόνο μία ενιαία μονάδα, αυτό προσφέρει εξοικονόμηση στο κόστος εγκατάστασης και πιο αποτελεσματική αξιοποίηση του χώρου.
tdm-1
tdm-2

Γρήγορη θέρμανση με την τεχνολογία TDM

 
Η τεχνολογία TDM παρέχει στους χρήστες μια πιο γρήγορη, πιο ευέλικτη, διπλή προσέγγιση στον έλεγχο της θερμοκρασίας. Αυτή η πρωτοποριακή λύση επιταχύνει τη διαδικασία, καθώς εκπέμπει θερμό αέρα επιπλέον της ενδοδαπέδιας θέρμανσης για γρηγορότερη θέρμανση του περιβάλλοντος. Απολαύστε την ιδανική άνεση μέσα στο σπίτι σας χάρη στο EHS TDM