Δεξαμενές

Δεξαμενές ΤΕΜΠΑ: Η πιο σύγχρονη λύση στην αποθήκευση πετρελαίου, νερού οποιουδήποτε άλλου υγρού με αυστηρές προδιαγραφές  απεριόριστη διάρκεια ζωής και υλικά υψηλής ποιότητας.

  • Οι δεξαμενές ΤΕΜΠΑ κατασκευάζονται με την μέθοδο Rotation- Molding –System σε σειρά ειδικών κελυφών χύτευσης, όπου με διαξονική περιστροφή μορφοποιούνται οι δεξαμενές από γραμμικό, ομοιογενές και κυρίως πρωτογενές πολυαιθυλένιο.
  • Ασφάλεια:Ειδική κατασκευή και συνδέσεις που απαγορεύουν οποιαδήποτε διαρροή του καυσίμου σε υγρή ή αέρια μορφή. Η μυρωδιά πετρελαίου στο λεβητοστάσιο είναι πια παρελθόν.
    Χαμηλό κόστος:Ο προηγμένος σχεδιασμός της γραμμής παραγωγής τους, επιτρέπει στην ΤΕΜΠΑ να προσεγγίζει το κόστος των συνηθισμένων μετταλικών δεξαμενών.
    Χωρητικότητα –Πολυσύνδεση:Παράγονται σε χωρητικότητες 750lt. (72Χ168Χ72cm), 1000lt. (78X175X86cm), 1500lt.(78X175X130cm) και 2000lt.(78X175X170cm) ενώ για μεγαλύτερες χωρητικότητες προσφέρεται η δυνατότητα πολυσύνδεσης με ειδικές συνδεσμολογίες ασφαλείας.
    Ευκολία τοποθέτησης:Με βάση τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι οι ελαφριές λόγω του υλικού κατασκευής δεξαμενές αυτές χωρούν μέσα από τις μικρότερων διαστάσεων πόρτες οποιουδήποτε κτιρίου.