Οικιακά κλιματιστικά Wind-Free™: Απολαύστε την απόλυτη άνεση

Η νέα σειρά Wind-Free™ της Samsung χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνολογίες για να προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης σε κάθε χώρο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις ιδανικές συνθήκες όπου κι αν βρίσκεστε και ο,τι κι αν κάνετε.

AI Auto Comfort

 
Η λειτουργία AI Auto Comfort σας παρουσιάζει έναν πιο ευφυή τρόπο ζωής. Για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική, αναλύει τις συνθήκες του δωματίου και τα μοτίβα χρήσης. Βάσει των προτιμήσεών σας και της θερμοκρασίας του εξωτερικού περιβάλλοντος, προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία για τη βελτιστοποίηση των κλιματικών συνθηκών του δωματίου, διασφαλίζοντας την απόλυτη άνεση ανά πάσα στιγμή.
ai_auto_comfort
smartThings

SmartThings

 
Το Samsung SmartThings προσθέτει ευφυΐα στο σπίτι σας. Συνδεθείτε, αυτοματοποιήστε και διαχειριστείτε όλες τις οικιακές και ηλεκτρονικές σας συσκευές Samsung που είναι συμβατές με το SmartThings, μέσω μίας μεμονωμένης, εύχρηστης εφαρμογής. Μόλις δημιουργήσετε το προφίλ SmartThings, η εφαρμογή ανιχνεύει αυτόματα τις συμβατές συσκευές.

Φίλτρο Tri-Care

 
Διατηρήστε υγιεινό τον αέρα με το φίλτρο Tri-Care. Τα τρία επίπεδα επεξεργασίας του περιλαμβάνουν ένα φίλτρο υψηλής πυκνότητας που παγιδεύει τα μεγάλα σωματίδια οικιακής σκόνης, τις ίνες και τις τρίχες ζώων. Διαθέτει, επίσης, Φίλτρο Επίστρωσης Ζεόλιθου που εγκλωβίζει τα μικρά σωματίδια σκόνης και βοηθά στη μείωση των ιών, των βακτηρίων και των αλλεργιογόνων.
triCare