Jaga - Τεχνολογίες Θέρμανσης

Dynamic Boost Hybrid - DBH

 

Η τεχνολογία των θερμαντικών σωμάτων άλλαξε για πάντα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

  • Αποτελεσματική και εύκολη θέρμανση με τη χαμηλότερη θερμοκρασία νερού
  • Ενεργειακά αποδοτική ήπια ψύξη χωρίς συμπύκνωση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε αντλία θερμότητας που μπορεί να παρέχει νερό ψύξης
  • Βελτιώνει την εποχιακή απόδοση κάθε αντλίας θερμότητας
  • Βεβαιώνεται ότι οι λέβητες συμπύκνωσης λειτουργούν στη χαμηλότερη θερμοκρασία τους και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.
jaga-dbh-intro
jaga-low-h2o-intro

LOW-H2O

 

Το JAGA LOW-H2O επιλέχθηκε ως το πιο ενεργειακά αποδοτικό θερμαντικό σώμα

Μετά το βελγικό WTCB (βελγικό ερευνητικό ινστιτούτο κτιρίων) και το βρετανικό BRE, το ολλανδικό ινστιτούτο KIWA απένειμε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία για τον εναλλάκτη θερμότητας Low-H2O της Jaga .

LST - Low Surface Temperature

 
 
 
 
 

Αναπτύχθηκε για μέγιστη ασφάλεια

  • Ένας σωλήνας θέρμανσης ή καλοριφέρ σε θερμοκρασία 75 ° C μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα σε δευτερόλεπτα. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για παιδιά, ηλικιωμένους και κατοικίδια ζώα.
  • Τα θερμαντικά σώματα Jaga LST περιέχουν ενεργειακά αποδοτικό εναλλάκτη θερμότητας Low-H2O με ειδικό περίβλημα, το οποίο εμποδίζει τη θερμοκρασία της επιφάνειας να ξεπεράσει τους 43 ° C.
  • Οι συνδέσεις σωλήνων μπορούν να γίνουν μέσα στο περίβλημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εκτίθεται σωλήνας μεταφοράς ζεστού νερού. Όλα συσκευάζονται τακτοποιημένα μέσα σε ένα ελκυστικά σχεδιασμένο περίβλημα της επιλογής σας.
 
jaga-lst-intro

Jaga - Τεχνολογίες Ψύξης

Jaga Light CoolingΠαθητική ψύξη

 

Το Light Cooling (παθητικό) χρησιμοποιείται κυρίως για την ψύξη του δωματίου.
Πρόκειται για μια ενεργειακά αποδοτική, χωρίς συμπύκνωση ψύξη που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με συστήματα αντλιών θερμότητας. 
Το χειμώνα, το κτίριο θερμαίνεται μέσω της θερμότητας του εδάφους. 
Το καλοκαίρι, αυτό το σύστημα επιστρέφει τη θερμότητα στο έδαφος, γεγονός που θα προκαλέσει μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Η αντλία κυκλοφορίας είναι το μόνο μέρος που θα καταναλώσει ενέργεια, και αυτό για να αντλήσει το νερό μέσω των σωλήνων και να το παραδώσει στα θερμαντικά σώματα. 
Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα ψύξης μπορούν να μειώσουν τη θερμοκρασία κατά 3 έως 5 μοίρες. Εξασφαλίζουν ότι το δωμάτιο ψύχεται ελαφρώς χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνει πολλή ενέργεια.

jaga-light-cooling-intro
jaga-deep-cooling-intro

Jaga Deep CoolingΕνεργητική Ψύξη

 

Υπάρχει διαφορά μεταξύ ενεργητικής και παθητικής ψύξης. Αυτό το λέμε Βαθιά και ελαφριά ψύξη.

 Η Βαθιά Ψύξη (ενεργητική) συνήθως χρησιμοποιεί πιο παραδοσιακές, συμπυκνωτικές, ψύξεις με ψύκτες ή αντλίες θερμότητας αέρα/νερού.

Αυτό είναι συγκρίσιμο με τα συστήματα κλιματισμού. Η ενεργητική ψύξη είναι ένα ισχυρό σύστημα επειδή ο συμπιεστής βοηθά στην εξαγωγή θερμότητας και υπερβολικής υγρασίας από το κτίριο. 

Χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια. Τα συστήματα που βασίζονται σε αντλίες θερμότητας είναι συγκρίσιμα με τον κλιματισμό, αλλά είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά.

Jaga - Εξαερισμός

Γιατί να αερίζεται;

 

Ένα κακό εσωτερικό κλίμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως μύκητες.

Για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να χάσετε όσο το δυνατόν λιγότερη θερμότητα, τα κτίρια γίνονται όλο και καλύτερα μονωμένα. Το απλό σπάσιμο ενός παραθύρου δεν είναι αρκετό για ένα υγιές εσωτερικό περιβάλλον. Και το φτωχό εσωτερικό κλίμα είναι το έδαφος για τα βακτήρια και τους μύκητες, αυξάνοντας την πιθανότητα παραπόνων για την υγεία, όπως σφίξιμο, κόπωση και πονοκέφαλο. Καλύτερη μόνωση σημαίνει επίσης ότι λαμβάνεται υπόψη ο εξαερισμός.

jaga-vent-1-intro
jaga-vent-2-intro

Πώς να αερίσετε με τη Jaga;

 

Όλες οι λύσεις εξαερισμού Jaga είναι έξυπνα ελεγχόμενες και τέλεια μετρημένες για κάθε δωμάτιο.

Ένας καλός σύνδεσμος μεταξύ εξαερισμού και θέρμανσης είναι πολύ σημαντικός. Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα εσωτερικού χώρου μπορεί να βελτιστοποιηθεί, χωρίς να προκαλείται περιττό κόστος θέρμανσης. Ο συνδυασμός του εναλλάκτη Low-H 2 O και των αόρατων ενσωματωμένων συστημάτων εξαερισμού από την Jaga εξασφαλίζουν ένα υγιές και ευχάριστο εσωτερικό κλίμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.